Noizy Quotes

Noizy Quotes

„Like mirdita Melissa
Bytht e trasha dhe floket me rrica
Bojm qef po kurr nuk i ngjitna
Straight Hennessy kurr si perzijna

 

„Lidhjet e forta thojn illuminati
Jo jom pidh some shok pse t’vjen inati

 

„Bari po dridhet po nizet po paset po kurgjo spo shihet
Zemra po vjen po knaqet po laget dhe n’fund ajo…

 

„This is the block life where guns barking all times
You not – from these roads – I suggest you think twice

 

„No fear inside me you don’t want to try me
Stomach is full but my eyes are hungry

 

„Njifem si I pari, Erdha me ferrari
Me pa Se cka bagazhi – shoki t’hik zari